Individueel aangemeten Golfschoenen


Individueel aangemeten en op maat gemaakte Golfschoenen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat exclusieve, ambachtelijk vervaardigde en individueel aangemeten golfschoenen levert? Bent u op zoek naar het comfort van maatschoenen, de luxe van hoogwaardige materialen en de exclusiviteit van een uniek en individueel design? Heeft u moeite met bewegen, pijn of klachten aan uw voeten, enkels, benen of rug? Bent u gezond en mobiel, maar wilt u deze ongemakken juist voorkomen? Indien uw wensen voldoen aan dit profiel, bent u bij Van de Laar Voet en Zorg aan het juiste adres.


Dutchoe
Wij zien het als onze taak om hoogwaardige orthopedische schoenen te leveren met de looks van een normale schoen. Daarvoor hebben wij een eigen schoenenmerk in de markt gezet Dutchoe genaamd.  Dutchoe schoenen zijn uniek, modieus en van topkwaliteit. U heeft de keuze uit diverse mooie modellen gebaseerd op het huidige straatbeeld, de laatste modetrends, in verschillende kleuren en materialen. Vanuit deze visie levert Van de Laar Voet & Zorg ook individueel aangemeten en op maat gemaakte golfschoenen.


Sport- en looplab
Wij zijn van mening dat de schoenen zeker zo belangrijk zijn als bijvoorbeeld de clubs waarmee u speelt. Vandaar dat wij een digitale dynamische scan van uw voeten maken en een videoanalyse van uw beweging, op basis waarvan uw unieke golfschoenen worden vervaardigd. Het materiaal van uw zolen is speciaal voor de golfsport ontworpen. Vervolgens komen we tot een leest, een mal van uw voeten waar omheen uw maatschoen zullen worden opgebouwd. Voordat we hieraan beginnen bepalen we het model en maken we een paar passchoenen van folie, waardoor u de schoenen als het ware al heeft gepast voordat deze worden vervaardigd.


Langdurige kwaliteit
Als trotse eigenaar van onze golfschoenen op maat bent u verzekerd van langdurige kwaliteit. Dit betaalt zich terug! Terwijl de meeste golfschoenen zelden meer dan een paar seizoenen mee gaan, zijn onze schoenen gemaakt voor de lange duur. Elk paar is met de hand vervaardigd en gecontroleerd op kwaliteit en vakmanschap. Wij gebruiken alleen de beste materialen, speciaal behandeld en bestand tegen alle weersomstandigheden. U kunt een afspraak maken met onze specialisten door telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen. Wij helpen en houden u graag in beweging, comfortabel en met stijl!

KLANT AAN HET WOORD over de GOLFSCHOENEN: KLIKT U HIER