Onze klanten

Wij helpen u graag!
Ruim de helft van de Nederlanders wordt in zijn of haar leven beperkt door gezondheidsklachten die direct te maken hebben met de voeten. Dat is veelal te verhelpen. Zorgeloos genieten door uw voeten kan, ook als u al iets op leeftijd bent! Laat voetklachten uw kwaliteit van leven niet beïnvloeden. Wij helpen u graag! Onze klanten kunnen dat bevestigen.

Klant aan het woord
Dhr. Hormes, over zijn onlangs aangeschafte golfschoenen op maat:

Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Van de Laar Voet & Zorg en dat naar volle tevredenheid. Omdat ik vroeger polio heb gehad, ben ik van jongs af aan gewend aan orthopedische schoenen. Eerst heb ik schoenen met beugels gehad, later halfhoge schoenen en uiteindelijk lage schoenen. Dat was voor mij een hele verandering, want nu kon je niet zo duidelijk meer zien dat het aparte schoenen waren. Die eerste periode kreeg ik de schoenen via de Sint Maartenskliniek en later via een schoenmaker in Nijmegen. Ik vond die schoenen wel goed maar nog teveel op aparte schoenen lijken.

In die tijd werd ik door iemand geattendeerd op Van de Laar Voet & Zorg. Ik ben daar naar toe gegaan en was meteen enthousiast over de schoenen en de uitvoering. Welnu, vele jaren later ben ik nog steeds klant. Het valt me op dat ik zelden terug hoef om nog iets aan te laten passen aan de geleverde schoenen. Dit in tegenstelling tot de periode daarvoor. De schoenen worden gemaakt, gepast en bij aflevering loop ik zo de winkel uit. Geweldig.

Omdat ik niet zoveel sporten kan beoefenen vanwege mijn verleden, heb ik toch een sport gevonden die ik wel kan: Golf. Nadeel was dat ik weer andere schoenen moest aanschaffen en ik koos ter bescherming van mijn enkels hogere schoenen. Dat ging prima, maar bij het volgende paar ging ik toch weer voor lage schoenen, en wel speciaal voor mij op maat gemaakte golfschoenen. Ik was erg benieuwd hoe dat zou gaan en tot grote verrassing werd er een schoen met een mooie pasvorm gemaakt waarop ik net als bij mijn reguliere schoenen zo de winkel uit kon lopen. Dat was voor de schoenmaker en voor mijzelf een fantastische ervaring. De kwaliteit, de pasvorm en de uitstraling van de golfschoenen zijn uitstekend en ik ben erg blij dat ik jaren geleden de stap heb gemaakt naar deze orthopedische schoenmaker in Grave. 

Bij het ouder worden in het algemeen, hebben veel mensen steeds vaker last van hun voeten en knieen. Ik ben geen deskunidige, maar ik kan wel zien op wat voor schoenen en op wat voor een manier mensen zich voortbewegen, en dan denk ik vaak dat ze eens wat eerder naar een deskundig schoenmaker zouden moeten gaan. Goede schoenen immers, zijn essentieel om goed te kunnen lopen. Als deze schoenmaker dan ook nog eens golfschoenen op maat kan leveren, dan ben ik op alle gebied perfect geholpen.

Ik probeer minstens 1 x per week te golfen en in de zomer soms wat vaker. De golfsport is voor mij een geweldige manier om buiten een spel te spelen, om met mensen in contact te komen, om naar diverse prachtige plaatsen te gaan, zowel in Nederland als in het buitenland, en na het spel nog eens te genieten van de zogenaamde 19e hole, het terras. Met mijnmaat gemaakte golfschoenen kan ik nu wel zeggen dat ik zonder veel beperkingen en met zeer veel plezier golf kan spelen en heb ik het idee dat ik de golfstrijd met iedereen aan kan, iets dat ik zo'n 20 jaar terug nooit voor mogelijk had gehouden. 

Voor meer informatie over de Golfschoenen klikt u hier